SOCANT ! O profesoara din Targoviste ar fi incercat sa omoare un bebelus

0 200

SOCANT ! O profesoara din Targoviste ar fi incercat sa omoare un bebelus. Femeia are un comportament deviant și a avut mai multe plângeri.

Conform poliției, se pare că sunt mai multe incidente de acest fel, iar cel mai recent a avut loc în urmă cu câteva zile.

Mama bebeluşului susţine că femeia i-a vorbit frumos, la început, apoi a rugat-o să îi dea copilul să-l vadă mai bine.

La un moment dat, s-a dus spre căruciorul acestuia şi a încercat să îl sugrume pe micuţ.

În ajutorul mameii șocate a sărit un bărbat aflat în apropiere, campion la karate, care a oprit-o pe femeia străină.

„După câteva minute a încercat să omoare un copil în cărucior. DA! SĂ ÎL OMOARE! Avea o forţă specifică omului nebun. Nu mi-a fost uşor să o imobilizez şi să o îndepărtez de copil. Mama bebeluşului era absolut şocată! Din fericire echipajul de poliţie sosit s-a comportat exemplar. Sper să fie luată de pe străzi. Pur şi simplu încerca să sugrume un bebeluş! Cum să nu fie luată de pe străzi?”, a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Între timp, s-a aflat că agresoarea (51 de ani) este profesor suplinitor la un liceu din Târgovişte și a fost internată de urgență la un spital care o va evalua psihiatric.

Culmea, cadrul didactic respectiv nu are plângeri cu privire la comportamentul de la şcoală, iar examenul psihologic anual nu arată că ar avea vreo problemă.

După ce cazul a fost făcut public, mai multe mămici au sesizat pe reţelele sociale că o femeie agresează copii mici pe stradă sau în parcarea unui supermarket din Târgovişte.

Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.