Update: SMURD Prahova a cerut interventia unui elicopter dupa un accident pe DN1, la Barcanesti (FOTO)

UPDATE: Victima preluată de elicopter este nepotul fostului primar din Bărcănești. Omul avea mașina (cea cu spatele distrus) parcată în fața curții. Imediat după ce a urcat la volan, el a fost lovit din spate de un autoturism scăpat de sub control, care a ieșit de pe carosabil. În urma impactului, din cauza inerției, a fost aruncat pe bancheta din spate.

elicopter-smurd-la-accident-BarcanestiLuni după-amiază, în jurul orei 15.40, pe DN1 a avut loc un nou accident rutier. Două mașini s-au lovit violent, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat, fiind grav rănit.

Una dintre mașini nu mai are spate, iar cealaltă a fost avariată rău pe partea stânga – față.

Accidentul a avut loc tot în comuna Bărcănești. Este al doilea pe ziua de astăzi, pe raza satului Românești, ba chiar în aceeași curbă precum cel de dimineață, dar pe celălalt sens de mers, în condițiile unui carosabil umed.

CITEȘTE ȘI: Prahova: Accident mortal pe DN1, la Romanesti. Un autoturism a derapat si s-a izbit de un stalp electric (VIDEO)

SMURD Prahova a cerut intervenția unui elicopter, care va transporta persoana cu multiple traumatisme – un bărbat în jur de 40 ani – la un spital din București.

Celălalt șofer a fost luat de o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și va fi dus la SJU Ploiești.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *