Sinaienii se mobilizeaza ca sa-l ajute pe Alex Hogea, studentul ranit la Club Colectiv

Primăria Sinaia a demarat o acțiune pentru a-l ajuta pe Alexandru Hogea, studentul de 19 ani din stațiune, rănit la Club Colectiv.

Iată mesajul administrației locale:

„Încercăm de câteva zile să găsim soluții, cât mai sigure, simple și decente, pentru a răspunde sinăienilor care doresc să ajute victimele incendiului Colectiv. In special pe Alexandru, sinăianul de 19 ani, student în anul I la Universitatea București, internat în stare gravă la Spitalul Universitar.

Astfel am identificat două modalități prin care cei care doresc să-și poată oferi ajutorul. Pentru victimele incendiului de pe data de 30 octombrie în general, pentru Alex în special.

Astăzi, un e-mail a fost trimis tuturor unităților hoteliere din Sinaia, cu două conturi ale Primăriei, create pentru situații de urgență. În prezent urgența noastră este Alex. Ne asumăm atât strângerea acestor fonduri cât și distribuirea lor, mai departe, către familia lui.

Pentru oricine dorește să contribuie, acestea sunt conturile:
Primăria Orașului Sinaia – CUI 2844103
RO82RNCB0209013053230003 –LEI
RO55RNCB0209013053230004 –EURO
BCR SINAIA

Sumele de bani, împreună cu lista tuturor donatorilor, vor ajunge la familia lui Alex.

A doua modalitate este aceea de a oferi posibilitatea deplasării unui grup de 35 de persoane la București, pentru a dona sânge. Dacă sumele de bani sunt pentru Alex, sângele îi va ajuta pe toți cei aproximativ 90 de tineri aflați în stare gravă și critică.

Autocarul va pleca miercuri, 11 noiembrie la ora 7.00 din fața Primăriei Sinaia. Am reușit să obținem o programare la Centrul Național pentru Transfuzii, pentru un grup mai mare. Autocarul are o capacitate de 35 de locuri. Pe adresa solidaritate@primaria-sinaia.ro va puteti înscrie.

Înainte sa vă decideți vă rugăm să citiți următoarele recomandări și reguli pentru donatorii de sânge: http://www.pentruviata.com/cum.html

Mulțumim!”

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *