Sinaia: Un cunoscut DJ francez va concerta la Castelul Peles

0 190

Sinaia: Un cunoscut DJ francez va concerta la Castelul Peles, spectacolul fiind realizat la invitația Institului Cultural Român și transmis live de un canal media din Franța.

OXIA este unul dintre cei mai respectați DJ și producători francezi, cu o carieră de peste 20 de ani și turnee pe toate continentele.

Cu o listă impresionantă de remix-uri ale unor label-uri celebre (8bit, Hot Creations, Saved, Knee Deep in Sound…), el conduce în același timp propriul label, Diversions Music și a colaborat cu artiști de renume precum Agoria sau Miss Kittin.

În 2017, a sărbătorit 10 ani de la apariția celebrului „Domino”, unul dintre titlurile cele mai cunoscute ale scenei tehno, ocazie cu care piesa a fost pentru prima dată remixată, de cătreAgoria.

Manifestarea organizată în cadrul Sezonului România–Franța 2019  va avea loc la Castelul Peleș, din Sinaia, luni 22 aprilie, de la ora 19:00.

Iată ce a scris artistul:

“So happy to be invited by Cercle to perform live at Castel Peleş, Romania !! This event is part of the France-Romania cultural season. In partnership with UNTOLD !”

Spectacolul va fi transmi live de Cercle, un canal media cultural, dedicat promovării artiștilor și locurilor de prestigiu, ce are ca obiectiv crearea unei experiențe sonore și vizuale de excepție, dar și sensibilizarea publicului în ceea ce privește patrimoniul, arta și cultura franceză.

Cercle a organizat deja astfel de evenimente în numeroase locuri surprinzătoare din jurul lumii, precum la Château de Fontainebleau, în mijlocul Pacificului, înTahiti, laTeatrul Antic d’Orange sau în turnul Eiffel.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.