Silueta subtire, cu bani se tine! Cate operatii estetice si-a facut Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu cu si fara operatiiMihaela Rădulescu a ajuns la 47 de ani, dar face eforturi uriașe să arate ca la 20. Și trebuie să recunoaștem că vedeta TV are un corp de invidiat. Însă chipul ei este mult prea încărcat de operațiile estetice sau cel puțin aceasta este părerea specialiștilor.

Diva care apare săptămânal la Pro Tv are la activ mai multe operații estetice – la sâni, buze, pomeți, nas – în care a investit o adevărată avere.

mihaela radulescu nakedDe asemenea, spun specialiștii, și-a schimbat complet dinții, din ceramică integrală, dar aceștia sunt refăcuți anatomic, adică nu sunt drepți, ca să pară naturali. O operație care costă 10.000 de euro.

În plus, pe fața divei se observă ușor modificări față de câțiva ani în urmă, semn că se injectează cu botox pentru a-și acoperi ridurile.

În total, se pare că prețul frumuseții s-ar apropia de suma de 100.000 de euro.

În cazul ei, însă, s-a meritat. Arată mai bine ca acum 20 de ani !

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *