Si capusele devin nelinistite ! Consilierii locali din Ploiesti au dat-o la pace…

capuseDupă ce s-au certat ca la ușa cortului, puterea (PSD + ALDE) și opoziția (PNL) din Consiliul Local Ploiești au dat-o la pace, în defavoarea căpușelor și a altor insecte și rozătoare. Aleșii au votat, în unanimitate, ca primăria să achiziționeze în mod direct serviciul de deratizare-dezinsecție-dezifecție, cel puțin până la lămurirea contestațiilor depuse în cadrul licitației organizate pe SEAP.

Dar ca să se spele pe mâini de acest subiect, consilierii PSD+ALDE au ținut morțiș să treacă în sarcina primarului Adrian Dobre toate problemele legate de acestă achiziție.

Mai precis, acesta a fost împuternicit să stabilească procedura de atribuire, termenul de delegare, valoarea estimată a procedurii şi caietul de sarcini, dar și modelul de contract.

Serviciile vor fi achiziționate pentru numai două luni, cu posibilitate de prelungire cu alte două.

În momentul în care licitația va fi clarificată și se va declara un câștigător, contractul va înceta automat.

Și parcă și vedem căpușele cum tremură…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *