Seful Politiei Rutiere Buzau, trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti

seful-politiei-rutiere-buzau-vasile-nicolaeProcurorii Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au finalizat  cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului NICOLAE VASILE – pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un număr fals de înmatriculare prev. de art. 334 al.1 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. şi art. 334 al.2 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. cu aplic final art. 38 al.1 C.p..

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În perioada 06.10.2014-22.06.2015, inculpatul Nicolae Vasile, la data săvârşirii faptelor având calitatea de comisar şef de poliţie – şef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus  pe  drumurile publice şi a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa  Romeo care nu era înmatriculat şi care avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare BZ 48 FCD.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Buzău.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului în instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *