Sedinta aniversara la CJ Prahova, la 25 de ani de la reinfiintarea institutiei (FOTO)

sedinta aniversara CJ Prahova 1

COMUNICAT

La Sala Europa a avut loc şedinţa  aniversară  a Consiliului  Judeţean Prahova, eveniment ce marchează 25 de ani de la reînfiinţarea instituţiei.   

Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a făcut o trecere în revistă a momentelor importante din istoria administraţiei judeţene prahovene, mulţumind în mod deosebit preşedinţilor care au condus consiliul judeţean de-a lungul timpului, respectiv: Constantin Hartia, Florin Anghel, Mircea Cosma.

Alături de aceştia au fost prezenţi şi foşti consilieri judeţeni care şi-au desfăşurat activitatea  în cadrul administraţiei judeţene.

În semn de apreciere pentru implicare, devotament şi profesionalism atât preşedinţii, vicepreşedinţii şi consilierii judeţeni actuali dar şi cei care şi-au încheiat mandatul au primit Diplomă Aniversară – 25 de ani de la reînfiinţarea Consiliului Judeţean Prahova, plachete  şi medalii aniversare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a precizat că trebuie să recunoaştem activitatea, devotamentul şi experienţa celor care au lucrat în consiliul judeţean, fie ei  preşedinţi, vicepreşedinţi, consilieri judeţeni sau personal din  aparatul de specialitate, menţionând că de-a lungul timpului s-au făcut numeroase progrese  iar,  astăzi, Judeţul  Prahova este unul din primele 3 judeţe ca nivel de dezvoltare economică şi nivel de trai.

Aşadar ,  efortul  constant  depus de predecesori, trebuie continuat cu acelaşi profesionalism şi implicare, pentru a asigura Judeţului Prahova o dezvoltare durabilă, cu  impact optim în viaţa comunităţii  prahovene.  

sedinta aniversara CJ Prahova 2 sedinta aniversara CJ Prahova 3 sedinta aniversara CJ Prahova 4

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *