Se opreste circulatia pe Bulevardul Independentei, in Ploiesti

2 95

Se opreste circulatia pe Bulevardul Independentei, in Ploiesti. Cauza este un eveniment care se desfășoară în acest weekend.

Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express Ploiești, informează cetățenii că, având în vedere evenimentul Festivalul “Ploiești – Târg Domnesc”, ce se va desfășura în perioada 13-15 iulie 2018, pe Bulevardul Independenței, se va întrerupe circulația autovehiculelor pe artera respectivă, pe tronsonul de la statuia Radu Stanian până la Gara de Sud .

În consecință, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul din Centru spre Sud, pe strada Bobâlna, cu stații la Pelican și Liceul de Muzică. La sensul din Sud spre Centru, pe  strada  Democrației,  autobuzele vor opri  în stațiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie.

Traseele de troleibuze 44 si 202, în intervalul menționat, vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

2 Comentarii
  1. Cart.Ploiesti Vest{Mitica Apostol} says

    Oare de ce nu se organizeaza toate astea in PARC MUNICIPAL VEST ,,ca si asa sta nefolosit si sa nu se mai aglomereze strazile laterale ?

  2. Ziarul de Ploiești says

    Ideea dvs este buna, probabil se considera ca este prea la marginea orasului…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.