Scandal la Campina: Un parc de numai 1300 mp va fi amenajat cu peste 100.000 de euro

parc amenajat cu 100.000 de euro la CampinaPrimăria Câmpina a acordat, prin licitație publică, o lucrare despre care există suspiciunea că a fost supraevaluată. SC Cartagris Limited SRL Câmpina va amenaja Parcul Durbac (FOTO), din Cartierul Câmpinița, cu suma de 480.838 lei fără TVA.

Vorbim de o suprafață verde care nu depășește 1.360 mp, situată la intersecția Bulevardului Carol I cu Aleea Panduri, ieșirea din Câmpina spre Cornu.

Aici se vor amenaja alei din dale de beton, un spațiu de fitness, un loc de joacă pentru copii și mici spații verzi. De asemenea, vor fi montate bănci, coșuri de gunoi și garduri de delimitare (din lemn – în interior, din metal – pentru împrejmuirea parcului).

Și probabil că nu ar fi apărut suspiciuni, dar colegii de la campinatv.ro scriu: „Precizăm faptul că suma menționată mai sus este doar pentru lucrările de amenajare a parcului. Dotările sunt achiziționate separat de Primăria Câmpina.”

În 2015, administrația locală a vrut să aloce pentru aceeași lucrare o sumă și mai mare, respectiv 797.239 lei (TVA inclus).

sursa: campinatv.ro

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Dancu G.

    Faceti un calcul scurt, vine 352 lei pe metru patrat. Cine a scris mizeria asta ori habar nu are de preturi, ori e lenes, ori se plictiseste..

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *