Rusalii 2017: Rasfata-te pe litoralul bulgaresc, la un hotel de 5 stele! All inclusive la numai 199 euro/ pers

Planeta sunny beachAgenția de turism MIKA Travel, din Ploiești, vă invită să petreceți Rusaliile (1 – 5 iunie 2017) în Bulgaria, în stațiunea Sunny Beach. Vă oferim transport, cazare și masă all inclusive, la un hotel de 5 stele.

Se pleacă din Ploiești, din fața Hotelului Prahova, pe 1 iunie 2017, la ora 03:30. Transportul este asigurat cu un autocar de 3 stele. 

Planeta 3 sunny beachCazarea (patru nopți) se face la Hotel Planeta 5*, în camere standard, iar masa este de tip all inclusive. Pentru un copil de sub 12 ani se plătesc aceleași servicii la numai 45 de euro.

Opțional, contracost (sume între 7 și 10 euro de persoană), aveți posibilitatea unor excursii plăcute la Varna, Balcik, Nessebar sau Burgas.

Distracția e garantată, așa că grăbiți-vă! Oferta e limitată.

Detalii program/rezervări online, pe link-ul: Mika Travel | Calatorii fericite!

Mihaela Stanciu Oniro - Mika TravelProgram creat & recomandat de Mihaela Stanciu, Manager Agenția de turism Mika travel- ONIRO brand.

Relații la: 0740021651

(P)

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *