Roberta Anastase, despre o reuniune europeana care va fi gazduita de Romania

Roberta Anastase parlamentCOMUNICAT

Organizarea la Palatul Parlamentului a celei de-a 50-a reuniune a Comisiei economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN

(București, 28-29 martie 2018)

Anul acesta, Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) celebrează 25 de ani de la înființarea organizației, context în care parlamentele statelor membre sunt invitate să marcheze anul aniversar prin diferite evenimente.

Astfel, în perioada 28-29 martie 2018, Palatul Parlamentului va fi gazda celei  de-a 50-a reuniune a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN. Cu această ocazie, parlamentarii membri ai APCEMN vor dezbate tema, „Perspective ale dezvoltării economiei digitale în țările membre OCEMN”.

Lucrările Comisiei vor fi deschise de doamna deputat Roberta Anastase, Vicepreşedinte al APCEMN şi Preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la APCEMN, alături de înalţi reprezentanţi ai Camerei Deputaţilor şi ai ministerelor de resort.

Această reuniune se înscrie în linia cooperării aprofundate dintre Parlamentul României și APCEMN, contribuind la o mai bună vizibilitate a țării noastre în regiunea Mării Negre. Pe lângă reprezentanți ai delegațiilor parlamentelor țărilor membre ale APCEMN, la reuniune sunt invitați și reprezentanți ai Corpului diplomatic și ai unor instituții publice.

Totodată, cu prilejul acestui eveniment, va fi organizată  şi expoziția de fotografie ce ilustrează principalele evenimente organizate de APCEMN, de pe parcursul celor 25 de ani de activitate.

Departament Comunicare Birou Parlamentar

Roberta Alma Anastase

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *