PSD Prahova, prin Comitetul Executiv, a anuntat ca e trup si suflet langa Dragnea si Grindeanu

Comitetul Executiv al PSD Prahova 1PSD Prahova anunță că în cadrul Comitetul Executiv Județean reunit, aseara, 15 februarie 2017, la Ploiești, au fost aprobate mai multe decizii importante.

Astfel, membrii Comitetului Executiv al PSD Prahova  au decis în unanimitate adoptarea unei rezoluții de susținere necondiționată a Guvernului Sorin Grindeanu.

O altă rezoluție adoptată se referă la susținerea lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD. Membrii PSD Prahova consideră că Liviu Dragnea a demonstrat că știe să conducă partidul spre victoria în alegeri și sunt convinși că următoarele succese ale social democraților vor însemna câștigarea alegerilor europarlamentare și ale celor prezidențiale.

Tot în cadrul Comitetului Executiv, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a fost mandatat să susțină, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Naţional a PSD, excluderea din partid a vicepreședintelui Mihai Chirică, primarul municipiului Iași.

Comitetul Executiv al PSD Prahova 2

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *