PSD Ploiesti se leaga de „pepenii” lui Adrian Dobre si vorbeste despre proiecte

PSD PloiestiConducerea PSD Ploiești s-a reunit, marți, într-o conferință de presă, în special ca să-l critice pe primarul liberal Adrian Dobre.

S-a discutat despre „pepenii mici” ai edilului (citat din consilierul local George Botez), pe motiv că acesta nu are curajul să semneze actele care i se pun pe birou. Același consilier PSD a spus că „răbdăm ca un câine, pentru că altul (alt primar – n.r.) nu avem de unde să luăm”.

O miștocăreală care e bună la un pahar, cu amicii, dar care nu prea avea ce căuta într-o astfel de discuție cu presa.

Și criticile au continuat. Cei de la PSD susțin că primarul stă mai mult pe facebook și nu prea lucrează, lăsând tot greul administrației pe umerii viceprimarilor Ganea și Pană.

De asemenea, social-democrații continuă să creadă că proiectele liberale pentru Primăria Ploiești au fost copiate după programul lor electoral.

„Despre ce vreți să vorbim? Despre bugetul Ploieștiului sau despre programul electoral al PSD? Că e totuna!”, a spus viceprimarul Cristian Ganea.

Acesta a dat de înțeles că social-democrații sunt mulțumiți de modul cum a fost creionat bugetul municipiului și că, din acest motiv, nu vor pune probleme la vot în Consiliul Local.

Cât despre proiecte, s-au pomenit câteva aflate pe agendă, în acest mandat de 4 ani, fără să se precizeze câte pot fi finanțate și câte vor rămâne la stadiul de vis:

  • o intrare pentru Hipodrom, dinspre oraș, ca să nu se taie linia continuă la stânga
  • lărgirea la patru benzi a podului de la Podul Înalt, către DN 72 (Târgoviște)
  • refacerea drumului de legătură între Bulevardul Republicii (cartierul Albert) și ieșirea din Ploiești către Târgoviște, pe lângă fabrica British Tobacco
  • construirea unui nou pod în locul celui de lemn, de la sud
  • modernizarea cartierului Mitică Apostol
  • modernizarea cartierului Pictor Rosenthal
  • modernizarea străzilor Ghighiului, Dorobanți etc
  • construirea unui bloc de necesitate
  • construirea unui bazin olimpic

Senatorul Radu Oprea a spus că „bugetul pe 2017 este unul de supraviețuire pentru municipiul Ploiești, deoarece veniturile sunt aproape cât cheltuielile”.

Ceea ce spune destule despre câte proiecte se pot realiza în mod concret…

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *