Proteste plapande la Ploiesti, impotriva modificarii legilor Justitiei

proteste OUG 13 -1Câteva zeci de persoane, între care multe însoțite de copii, au participat, duminică, la un protest în centrul Ploieștiului organizat împotriva modificărilor fiscale și a modificării legilor justiției.

Manifestanții care au avut steaguri și vuvuzele s-au strâns în centrul orașului, în zona Palatului Administrativ, ei afișând un banner de mari dimensiuni cu mesajul „Stăm în casă unde e cald și bine. Ei ne distrug, iar noi murim cu zile”.

Aceștia au scandat „România, trezește-te!”, „Nu cedăm”, „Jos PSD-ul”, „Justiție, nu corupție”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”.

După aproximativ o oră, ei au plecat în marș spre sediile județene PSD și ALDE situate în apropiere, unde au strigat „Veniți, scandați, nu vă mai uitați”, „PSD, ciuma roșie”, „ALDE și PSD, aceeași mizerie”.

Protestul s-a încheiat fără incidente după aproximativ o oră și jumătate.

FOTO: Arhivă

Sursa: AGERPRES

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *