Protest la sediul SALROM, din Bucuresti, din cauza liftului defect de la Salina Slanic

Miercuri, 26 august, la sediul Societății Naționale a Sării –  SALROM din București va avea loc un miting public autorizat. Organizatorii, cei de la Asociația „Învață să înveți”, susțin că protestul vizează poluarea Salinei Slănic, din Prahova, cu noxe auto.

În comunicat, ONG-ul spune că „Scopul adunării publice este acela de a manifesta ÎMPOTRIVA POLUĂRII SALINEI SLĂNIC PRAHOVA, de către microbuzele care emit noxe, transportând zilnic (de mai bine de un an) turişti. Milităm pentru punerea DE URGENŢĂ în funcţiune a unui lift modern, deoarece SOCIETATEA NAŢIONALĂ A SĂRII S.A. – SALROM ( o companie cu profituri de milioane de euro anual), încă NU a IDENTIFICAT FONDURILE NECESARE ACHIZIŢIONĂRII unui lift LA STANDARDE EUROPENE pentru SALINA “UNIREA” .

La miting sunt așteptați ecologiști, locuitorii orașului Slănic, dar și toate persoanele care iubesc mediul înconjurător, fără a fi implicate în vreo asociație.

Evenimentul va dura 2 ore, între 15:30 – 17:30, în București, pe Calea Plevnei, la sediul SALROM.

VOM REVENI CU UN PUNCT DE VEDERE AL CONDUCERII SALINEI SLĂNIC

CITEȘTE ȘI: Vrei sport extrem? De mai bine de opt luni, Salina Slanic nu are un lift sigur…

Accidentul de la Mina Slanic: Vezi la ce concluzii s-a ajuns si ce sanctiuni au fost date in urma anchetei

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

2 Comentarii

  1. feel

    Șefii salinelor de la București sunt niște nesimțiți și avari!!!! Anul trecut, la Praid, autobuze pline ochi cu turiști coborau non stop în salină si toți banii pleacă la domnii, pardon, indivizi, lipitori, de la București care s/au găsit cu scaunul sub fund, și după cum spunea un angajat al salinei, șefi, care au doar o grijă :”să le parvină cât mai mulți bani ” . Anul acesta am fost la salina Cacica din Suceava. Să va spun că nu am rezistat din cauza mirosului de motorină , nici 10 minute de la intrare?!! . Ce face conducerea salinelor cu toți banii colectați ???

  2. Pingback: Protest la sediul SALROM, din Bucuresti, din cauza liftului defect de la Salina Slanic – Stiri Prahova, Max Media Ploiesti – în jurul nostru blog

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *