Procesul fostului sef al Politiei Mizil treneaza de un an

0 779

Procesul fostului sef al Politiei Mizil treneaza de un an, deși a fost acuzat inițial de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual şi favorizarea făptuitorului.

Ex-comisarul şef Marius Nicuşor Rotaru (55 de ani) este suspectat că ar fi protejat o grupare de interlopi, care racola fete în scop de exploatare sexuală și că, în loc să se ocupe de plângerile victimelor, ar fi abuzat de unele dintre acestea.

CITEȘTE DETALII AICI: Cum actiona seful Politiei Mizil, Marius Nicusor Rotaru, astfel incat proxenetii sa ramana fara dosar penal

El a fost reţinut de DIICOT Ploieşti şi ulterior arestat de Tribunalul Prahova, în septembrie 2016. A stat în arest câteva zile, fiind plasat ulterior în control judiciar de Curtea de Apel Ploieşti.

Între timp, fostul comisar șef a ieșit la pensie.

Inițial, judecătorii de la Tribunalul Prahova au respins rechizitoriul procurorilor DIICOT, invocând faptul că există „neregularităţi“ în documentele înaintate.

Procesul fostului șef al Poliției Mizil încă nu a demarat, deși proxeneții pe care i-ar fi protejat au fost deja condamnați.

Dosarul în care este acuzat de trafic de minori se află, din iunie 2018, la camera preliminară a Tribunalului Prahova.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Arhiva

CITEȘTE ȘI: Fostul sef al Politiei Mizil, Marius Nicusor Rotaru, nu a fost trimis inca in judecata, dupa 1 an si…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.