Probleme cu furnizarea apei potabile in comuna Barcanesti

0 173

Probleme cu furnizarea apei potabile in comuna Barcanesti. Localnici au reclamat scăderea presiunii și faptul că abia noaptea pot face o baie.

Furnizorul local este firma ploieșteană SC Capoles Serv SRL, iar apa vine din sursa Paltinu, via Exploatare Sistem Zonal Prahova SA.

„Cum putem să rezolvam această problemă? După ce că opresc apa când vor ei, presiunea e un eveniment, chiar trebuie să stăm să așteptăm ora 23 ca să putem face o baie? Distrugem centrale termice, boilere și alte instalații de genul pentru că domnul primar nu poate face un efort să schimbe situația asta?”, a scris o abonată din comună.

„O putem schimba noi! Trebuie făcute reclamații la OPC scrise, chiar colective, să se vadă că este o situație deranjantă pentru toata lumea, iar firma dacă nu poate să ne ofere serviciile pentru care plătim să plece. Este simplu!”, a punctat și o altă localnică.

Edilul șef, Valeriu Lupu, a declarat pentru Ziarul de Ploiești că el personal nu are probleme cu presiunea apei acasă, dar a aflat de problemă.

„Am discutat deja cu operatorul de apă și mi s-a spus că o echipă de intervenție este deja pe teren, ca să afle cauza. Debitul din sursa Paltinu nu poate fi mărit, iar vara oamenii își mai udă grădinile, așa că presiunea scade în timpul zilei. Sper să se remedieze repede problema.”, a precizat primarul.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.