Probleme cu bugetul Ploiestiului pe 2018: Nu sunt suficienti bani pentru plata serviciilor publice!

0 8

PSD Ploiesti a analizat bugetul municipiului 2018Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, a analizat joi, într-o ședință internă a PSD, bugetul municipiului pentru 2018. Conform acestuia, sunt probleme la anumite capitole, din cauza fondurilor insuficiente. 

Ganea a negat orice fel de conflict cu primarul Adrian Dobre și cu PNL, pe tema bugetului, spunând că nu există neînțelegeri de natură politică. 

În schimb, a admis că banii sunt prea puțini, comparativ cu ceea ce este nevoie.

„Bugetul ajunge pentru salarii și investiții, dar avem probleme cu fondurile destinate achiziției de bunuri și servicii. Asta înseamnă că nu sunt suficienți bani pentru plata serviciilor de curățenie, iluminat public, deratizare-dezinsecție, semaforizare etc. De asemenea, sunt probleme la Clubul Sportiv Municipal – care a propus un buget supradimensionat și la SGU. Vom vedea ce putem face.„, a precizat viceprimarul pentru Ziarul de Ploiești. 

Propunerea de buget urmează să fie dezbătută public, apoi votată de Consiliul Local Ploiești.

Vă reamintim că administrația locală are cheltuieli crescute cu salariile, după ce acestea au fost majorate semnificativ, anul trecut, în unele cazuri dublate sau chiar triplate. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.