Primaria Ploiesti e somata: „Atentie! E an electoral”

Situaţia neclară a echipei Petrolul, dar şi starea jalnică în care se află acum gazonul arenei „Ilie Oană” i-a determinat pe membri Asociaţiei Diaspora Galben – Albastră (www.adga.ro), formată din suporterii de peste hotare, să ia atitudine.

„Cîndva o mândrie a Ploieştiului, gazonul de pe „Ilie Oană” trage să moară datorită indolenţei cu care îl tratează Primăria! Deşi specialiştii au dat verdictul foarte clar: gazonul nostru suferă din cauza unei ciuperci, care îl va degrada complet daca nu se intervine rapid, şi au stabilit şi care sînt măsurile necesare ce trebuie aplicate urgent pentru a avea şansa să îşi revină la parametrii optimi, Primăria Ploieşti a reacţionat cu foarte multă indolenţă: a organizat comitete şi comiţii care s-au plimbat pe la stadion şi în final au decis să arunce nişte saci de îngrăşamânt pe gazon. Şi atît! Deşi pe termen scurt gazonul îşi va reveni parţial datorită îngrăşămîntului aplicat, efectul pe termen lung este nul, cătă vreme ciuperca este în continuare prezentă şi gazonul va reîncepe curînd să se deterioreze. O firma specializată în montarea şi întreţinerea gazonului a trimis o oferta pentru operaţiuni specializate în valoare de 14.500 euro, garantînd salvarea gazonului. În condiţiile actuale, daca gazonul se va degrada complet, înlocuirea lui va costa in jur de 150.000 Euro. Dacă se va ajunge acolo din vina Primăriei Ploieşti care a refuzat sa aplice tratamentul recomandat de specialişti, va fi înregistrat un caz clar de neglijenta în serviciu (pe banii contribuabilului ploieştean) şi cineva va trebui sa plătească. Şi acel (sau acei) cineva va (vor) plati! Noi, suporterii ploieşteni, ne angajăm public ca dacă această operaţiune de sabotare a gazonului de pe Templul Petrolului va continua la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti si vom ajunge sa ne fie refuzat dreptul de joc pe Arena Ilie Oană din cauza stării necorespunzătoare a gazonului, vom angaja pe banii noştri o Casa de Avocatura si vom deschide o acţiune in instanţă împotriva celor care se fac vinovaţi de acest act de sabotare a interesului public. Domnilor din Primărie care vă bateţi azi joc de gazonul ploieştean, nu uitaţi ca anul 2016 va fi un an electoral, anul în care ne vom aminti cu toţii de „profesionalismul” de care daţi dovada in administrarea patrimoniului ploieştean.” – se arată în comunicatul ADGA.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *