Primaria Ploiesti dezvaluie prima realizare majora din mandatul lui Dobre

0 89

Primaria Ploiesti dezvaluie prima realizare majora din mandatul lui Dobre. De la 1 decembrie, pe traseele TCE au fost introduse autobuze noi.

Primăria municipiului Ploiești anunță ploieștenii că au fost puse în circulație primele 10 autobuze noi, dotate cu motor diesel Euro VI,  ce au fost achiziționate, recent, de municipalitate.

Reamintim că, aceste autobuze fac parte dintr-un total de 50 de mijloace de transport public, care au fost achiziționate printr-un contract încheiat, la inițiativa primarului Adrian Florin Dobre, cu firma turcă BMC TRUCK&BUS.

Ca elemente de noutate, pe lângă confortul ridicat, autobuzele sunt dotate cu sisteme speciale de preluare a persoanelor cu dizabilități, au asigurate sisteme de aer condiționat, sunt dotate cu camere de supraveghere și panouri led, care vor oferi, în timp real, informații utile privind ruta derulată.

Din păcate, designul lasă oarecum de dorit, dar poate că acest element lipsă este acoperit de confortul oferit călătorilor.

După cum a declarat primarul Adrian Florin Dobre, achiziția acestor autobuze face parte dintr-o strategie de anvergură prin care se dorește înnoirea întregului parc auto al operatorului de transport public local, proiect ce are ca obiective principale reducerea poluării în municipiul Ploiești și creșterea calității vieții pentru ploieșteni.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.