Presedintele PNL Prahova nu mai este liderul grupului liberal din Senat

0 58

Presedintele PNL Prahova nu mai este liderul grupului liberal din Senat. Iulian Dumitrescu și-a anunțat demisia, după o discuție cu Ludovic Orban.

În locul său a fost numit senatorul Florin Cîțu, la propunerea lui Orban. 

Iulian Dumitrescu a spus că a avut „o discuție constructivă cu domnul președinte” și că îl interesează să se ocupe de organizația din Prahova. „Dumnealui (Orban – nr. ) și-a exprimat anumite nemulțumiri pertinente legate de activitatea grupului” a mai spus prim-vicepreședintele PNL

Decizia președintelui PNL confirmă că faptul că au apărut tensiuni la vârful partidului și că Orban încearcă să-și securizeze puterea, înlăturându-și criticii din interior.

„Decizia domnului Iulian Dumitrescu de a se retrage de la conducerea grupului parlamentar de la Senat este o decizie care îi aparţine, pe care a luat-o în urma unei discuţii pe care a avut-o cu mine, iar ideea retragerii sale de la conducerea grupului parlamentar din Senat nu înseamnă o dezangajare a domnului Dumitrescu, ci înseamnă o consacrare mai serioasă asupra exercitării atribuţiilor extrem de importante pe care le are în partid şi anume atribuţia de prim-vicepreşedinte pe relaţia cu mediul de afaceri şi societatea civilă şi, de asemenea, funcţia de preşedinte al uneia dintre cele mai puternice organizaţii a partidului – filiala Prahova. Decizia a fost luată de comun acord. Este o decizie prin care domnul Dumitrescu va aloca mai mult timp şi mai multă energie pentru întărirea relaţiilor cu mediul de afaceri şi cu societatea civilă”, a explicat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, potrivit Agerpres.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.