Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anuntat pe cine il sprijina la conducerea partidului (VIDEO)

Iulian Dumitrescu PNL Prahova 1Președintele PNL Prahova și-a prezentat, luni, opțiunea în ceea ce privește candidații pentru funcția de lider al partidului. Senatorul Iulian Dumitrescu (foto) a mărturisit că îl susține pe Ludovic Orban pentru poziția numărul unu în PNL.

„Am participat astăzi, împreună cu liderii celor mai puternice organizaţii judeţene ale PNL, la depunerea candidaturii lui Ludovic Orban pentru preşedinţia partidului. Susţin proiectul lui Ludovic Orban de a construi un PNL care să aibă forţa să câştige toate alegerile de acum încolo.”, a scris Iulian Dumitrescu pe facebook.

Ludovic Orban a participat la alegerile din cadrul PNL Prahova, din luna aprilie 2017, moment când și-a exprimat clar viziunea despre cum ar vrea să arate și să funcționeze partidul.

VEZI VIDEO:

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Ana Andreina

    Se va alege praful în curând de acest partid cu Orban la conducere ! Miroase a faliment electoral, pe care l-a simţit şi PNŢ-CD în 2000 !!! Sunt multe minţi si caractere luminate…sclipitoare dar care nu sunt băgate în seamă , pentru că n-au plusat cu donaţii şi subvenţii substanţiale sau n-au susţinere din partea mogulilor şi slugoilor cu ştate vechi din partid !

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *