Presedintele Klaus Iohannis vine astazi la Ploiesti. Afla motivul

0 76

Presedintele Klaus Iohannis vine astazi la Ploiesti. Afla motivul pentru care va vizita sediul nou al primăriei și apoi se va opri la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, va fi gazda, Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în contextul lansării, la Ploiești, a celei de-a treia cărți a domniei sale, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, eveniment care se va derula, marți, 14 mai 2019, începând cu ora 18.00, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Lansarea face parte dintr-o serie de întâlniri cu cititorii, în întreaga țară. „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România, în contextul apartenenței la proiectul comunitar.

Cu acest prilej, președintele Klaus Iohannis va efectua și o vizită oficială la noul sediul al municipalității ploieștene, unde va purta discuții legate de administrația publică locală, în contextul apartenenței țării noastre la Ununea Europeană.

Cititorii pot vizualiza un fragment din volumul sus amintit la următorul link web: http://bit.ly/2OTcVCN .

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.