Presedintele CJ Dambovita, dat afara din PSD, pentru ca era apropiat de Tutuianu

0 349

Presedintele CJ Dambovita, dat afara din PSD, pentru ca era apropiat de Tutuianu. Decizia a fost luată într-o ședință a CJeX, prezidată de Rovana Plumb.

Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa a declarat că decizia de excludere a lui Daniel Comănescu din partid a fost luată în urma unei hotărâri a Consiliului Executiv Judeţean.

Au fost identificate multe disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean, organizaţia de partid, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de comitet executiv”, a precizat Rovana Plumb.

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus și el din PSD, a scris că Daniel Comănescu „n-a pupat inelul de Plumb”, sugerând că președintele CJ Dâmbovița a avut de suferit pentru că îi era un apropiat.

„L-au exclus pe preşedintele CJ Dâmboviţa pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd şi înţeleg asta îi aştept lângă mine”, a scris Adrian Ţuţuianu, pe Facebook.

Recent, Țuțuianu s-a înscris în partidul Pro România, al lui Victor Ponta.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.