Prefectura Prahova se pregateste de alegerile europarlamentare

0 104

Prefectura Prahova se pregateste de alegerile europarlamentare, care au loc duminică 26 mai, odată cu referendumul solicitat de președinte.

Reprezentanții Instituției Prefectului județul Prahova vor ridica duminică, 19 mai 2019, buletinele de vot, broșurile informative pentru experții electorali, ștampilele cu mențiunea ”Votat” și timbrele autocolante.

Astfel, de la Monitorul Oficial vor fi ridicate cele 2.176.311 buletine de vot.

Facem precizarea că fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot – două pentru fiecare întrebare de la referendum și unul pentru alegerile europarlamentare.

Totodată, de aici se vor ridica și broșurile elaborate de Autoritatea Electorală Permanentă pentru experții electorali din secțiile de votare.

De la Regia Autonomă Monetăria Statului din București vor fi ridicate ștampilele cu mențiunea ”Votat”, iar de la CN Imprimeria Națională se vor ridica timbrele autocolante.

Toate aceste materiale vor fi transportate cu pază asigurată de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova după care vor fi depozitate la sediul Instituției prefectului.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.