Prahova: Smecheria se plateste! Afla ce a patit un sofer, care nu a oprit la controlul Politiei Rutiere

control politia rutiera DN1BPolițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, în timp ce acționau pe D.N.1, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui ansamblu de vehicule care circula în direcția Ploiești – Brașov, întrucât conducătorul nu purta centura de siguranță.

Conducătorul ansamblului nu s-a conformat semnalului de oprire și a continuat deplasarea către Brașov, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea sa. A fost oprit. Acesta a refuzat să prezinte documentele pentru control, spunând că nu le are asupra sa

În prezența unui martor asistent, polițiștii au efectuat un control corporal, într-unul dintre buzunare fiind găsit permisul de conducere. În continuare, polițiștii au constat că acesta încălcase și o restricție de circulație.

Având în vedere ce a făcut, șoferul a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalul agentului de poliție rutieră, pentru refuzul de a înmâna documentele personale și pentru încercarea de a se sustrage controlului, pentru nepurtarea centurii de siguranță și pentru nerespectarea interdicției de circulație.

Adică a luat o amendă mare!

Totodată, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 30 de zile.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *