Prahova: Minor de 6 ani, dat disparut de familia din comuna Valea Calugareasca

minor disparut sat RachieriPoliția Prahova caută un minor de 6 ani care a dispărut din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească.

Minorul se numește GREGORIO VILLORA GHEORGHE și are 1,40-1,45 înălțime, 28 kg, piele de culoare albă, păr drept, scurt și des de culoare șaten, față ovală, ochi căprui.

La momentul dispariției purta: adidași de culoare albastru închis cu șiret și talpă de culoare albă; pantaloni de culoare albastru închis, bluză de culoare albastru închis, cu inscriptie litere de culoare albă în zona pieptului; geacă din piele de culoare neagră.

Mama copilului crede că acesta a fost răpit de tatăl natural, un cetățean spaniol. Bărbatul a amenințat-o că dacă nu se întoarce la el va fi violent, inclusiv că este în stare să o omoare pe ea și pe micuț.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *