Prahova: Incendiu puternic la un abator de langa Ploiesti, in apropierea caruia se afla doua rezervoare cu carburant (UPDATE)

incendiu abator Prahova 2

UPDATE: Focul a fost stins abia la ora 22.30. Au ars acoperișul halei, utilaje, spații administrative, alte bunuri. Paguba este majoră. Pompierii cred că un mijloc de încălzire supraîncins a declanșat totul.  

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seară, la un abator din comuna Târgșorul Vechi. Nu focul în sine i-a speriat pe pompieri, ci faptul că la numai 25 de metri se aflau două rezervoare de carburanți, care puteau să sară în aer.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, focul a devastat o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi.

În apropierea construcţiei afectate de incendiu se află şi un rezervor cu 5 tone de motorină, dar şi un alt rezervor în care sunt 2.700 de litri de gaz petrolier lichefiat.

La fața locului au fost trimise șase autospeciale cu apă și spumă și peste 40 de pompieri, care au reușit să oprească vâlvătaia.

Nu există victime și nici pericol de propagare la vecinătăți, urmând ca cei de la ISU Prahova să se pronunțe asupra cauzei.

incendiu abator Prahova 1

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *