Prahova: Ceea ce parea un banal accident de circulatie s-a dovedit o tentativa de omor

1 55

ambulanta_accidentUn accident de circulație petrecut, vineri noapte, pe o stradă dintr-o comună prahoveană, s-a dovedit a fi în realitate o tentativă de omor. Victima, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești, după ce a fost lovită intenționat cu mașina de fostul său iubit.

Polițiștii prahoveni au realizat că evenimentul la care au fost solicitați să intervină, vineri noaptea, în comuna Filipeștii de Pădure, sat Dițești, nu este un banal accident de circulație, ci o tentativă de omor.

Victima s-a întâlnit pe o stradă din comună cu fostul iubit, au stat de vorbă o perioadă, dar discuția a degenerat într-o ceartă la care au asistat mai mulți martori.

Oamenii au povestit polițiștilor că motivul scandalului ar fi fost o sumă de bani pe care băratul trebuia să i-o dea fostei partenere pentru copilul pe care îl au împreună.

Tot martorii spun că bărbatul a demarat nervos, a făcut o mișcare bruscă de volan, lovind-o pe femeia care se afla pe marginea drumului.

Denis Boncea, tânărul acuzat că a lovit-o intenţionat cu maşina pe fosta sa iubită, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Ploieşti.

VIDEO CU MARTORI:

1 Comentariu
  1. […] CITEȘTE ȘI: Prahova: Ceea ce parea un banal accident de circulatie s-a dovedit o tentativa de omor […]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , Buy cheap mlb jerseys china , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap jerseys , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , wholesale nfl jerseys , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap nhl jerseys china , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,