Prahova: Ce au descoperit politistii dupa perchezitiile efectuate in patru localitati din judet

perchezitii-suspecti-furt-Ploiesti

Polițiștii din Prahova au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite de furt de produse petroliere. 15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 23 august a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au efectuat 7 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt de produse petroliere.

6 percheziții au avut loc în localități din județul Prahova (Ploiești, Colceag, Slănic și Dumbrava), iar cea de-a șaptea la o locație din comuna Jilavele, din județul Ialomița.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna martie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras produse petroliere (benzină, motorină, ulei) din vagoane staționate într-o stație de căi ferate din municipiul Ploiești. Cantitățile sustrase erau fie comercializate, fie utilizate în interes propriu.

Polițiștii au descoperit, la locațiile vizate, diverse cantități de benzină, motorină, ulei și cox, precum și numeroase recipiente în care ar fi fost depozitate materiile sustrase.

15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale a Poliției Române.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în formă continuată.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. nelu

    Politistii cind incep perchezitii si la AROGANTII NESIMTITI de politicieni Tradatori de Neam si Tara,Dictatori Comunisti,Hoti,Borfasi,Mafioti Corupti si Criminali Nenorociti fara Scrupule,Inima si Suflet in ei
    ,care s-au imbogatit de pe urma Poporului si care l-au mintit fara jena timp de peste 27 de ani,l-au Batjocorit,Furat si Falimentat in totalitate???????????????? Oare acesti Politisti respecta cu adevarat juramintul dat la investire si sunt cu adevarat Oamenii Legii,sau apara in continuare SISTEMUL CRIMINAL SI CRIMA ORGANIZATA A POLITICIENILOR PENALI,BORFASI SI MAFIOTI CRIMINALI???????????????? ASTEPTAM IN CONTINUARE DE LA ADEVARATII PATRIOTI ROMANI DACA MAI SUNT CU ADEVARAT IN POLITIA ROMANA,JANDARMERIE SI TOATE FIRMELE DE PAZA,PROTECTIE SI SECURITATE CARE STIM CU TOTI CA ACESTE INSTITUTII ( DE KKT,DUPA MINTEA POPORULUI IN HALUL IN CARE A DUS ACEASTA TARA SI POPORUL EI) ,SUNT CONDUSE DE FOSTI COMUNISTI,MILITIENI,SECURISTI SI TOATE LEPRELE ORDINARE DIN REGIMUL LUI CEAUSESCU,SA FIE DE PARTEA POPORULUI SI NU DE PARTEA POLITICIENILOR HOTI,CORUPTI SI CRIMINALI CARE AU NENOROCIT SI FALIMENTAT O TARA INTREAGA CU POPORUL EI CU TOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *