Prahova: Circulatie in conditii de iarna pe toate drumurile care trec prin zone montane. Filtru rutier pe DN1 ! (UPDATE)

0 7

tiruri blocate in zapada

UPDATE ORA 23:30 – Ultimele dispoziții: de la Nistorești spre Brașov, cât și dinspre Brașov spre Prahova, nu se mai permite trecerea vehiculelor de peste 7,5 tone, indiferent de echipare

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că, miercuri seară, în judeţul Prahova, pe DN1 şi DN1A, în zona montană, ninge abundent şi s-a format un strat de zăpadă de 2-3 cm, motiv pentru care se circulă în condiţii de iarnă. De asemenea, DC 134 Cota 1400 – Sinaia este închis din pricina zăpezii abundente.

Conform polițiștilor rutieri, se circulă greu în special pe zona Posada – Azuga (DN1) și pe zona Măneciu – Cheia (DN1 A), unde mai multe mașini de tonaj au rămas blocate în pantă, necesitând ajutor. 

Pentru a preveni astfel de situații, la Nistorești (Breaza) se va institui filtru rutier, pentru a se verifica dotarea autovehiculelor cu anvelope de iarnă, lanțuri și alte accesorii necesare.

Poliția Rutieră a cerut administrației drumurilor naționale să acționeze cu cel puțin 4 autospeciale dotate cu lamă pe Valea Prahovei, în timp ce alte 2 sunt pregătite să intervină în sudul județului. 

Deocamdată, de la Ploiești înspre București plouă, dar acest lucru se poate schimba în cursul nopții. 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.