Poza selfie facuta de doua eleve de la Scoala de Politie Campina, cea mai vizualizata pe pagina Politiei Romane

poza eleve Scoala de Politie CampinaDouă eleve din anul 2, de la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, au cea mai vizualizată poză din 2016, de pe pagina de facebook a Poliției Române.

Fotografia, care a apărut pe 7 ianuarie, a adunat între timp peste 15.000 de like și 1200 de share.

Diana (foto stânga) este din județul Buzău și ar vrea să lucreze la Poliția Rutieră, în timp ce Oana (foto dreapta) s-a născut în județul Dâmbovița și este pasionată de criminalistică.

Poza lor face parte din campania de PR a Poliției Române, care dorește o îmbunătățire a imaginii instituției și o abordare mai puțin formală în relația cu cetățenii.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

2 Comentarii

  1. nelu

    Promovare pt. cine?Pt.militia nesimtita si plina de cretini si corupti,incepand cu ministrii si sefii lor?Si-au schimbat din „89 incoace,numai numele,in rest nimic.Sunt mai prosti si criminali,in ziua de astazi!Niciodata nu o sa-i aiva cineva la suflet,pt.nesimtirea din ei,si legile nesimtite care le-au dat,cu amenzi f. mari,ca sa poata ei sa bage in buzunar, mai multe ciubucuri,pt.ca omul daca nu mai are servici,de unde sa plateasca amenzile astea mari? Asa ii da lui ceva acolo,si scapa mai ieftin! Politistii (Militienii),sunt cei mai mari corupti din Romania. Rusine lor si criminalilor de Politicieni,nesimtiti,cretini si idioti!

  2. Pingback: Stirea despre o eleva premianta a Colegiului Militar din Breaza face furori pe pagina de facebook a MApN - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *