Politia Rutiera Buzau: Un sofer din Ramnicu Sarat, suprins de radar pe E85 cu o viteza incredibila

radar dnPoliţiştii buzoieni sunt angrenaţi, în această perioadă, într-o acţiune preventivă pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic poliţiştii rutieri au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 16 permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate.

Aparatele radar amplasate în special pe arterele cu cele mai mari valori de trafic, au înregistrat 131 de autovehicule ce au încălcat regimul legal de viteză.

Pe lângă punctele-amendă care le-au fost aplicate, împotriva a opt şoferi, care şi-au condus maşinile cu viteze ce au depăşit cu mai mult de 50 km/h limitele legale maxime admise a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării, pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare viteză, 161 km/h, a fost înregistrată de aparatul radar amplasat pe DN 2 E85, în afara localităţii Poşta Câlnău, la volanul autoturismului fiind depistat un bărbat de 41 ani, din Râmnicu Sărat.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 65.000 lei.

De asemenea poliţiştii rutieri au întocmit două dosare penale, respectiv pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care avea suspendat acest drept, dar şi pentru conducerea unui autoturism de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice(1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind concentraţia înregistrată în cazul unui bărbat de 51 ani, din Pogoanele, depistat la volanul unui autovehicul pe raza aceleiaşi localităţi).

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *