Politia Locala Ploiesti pare sa ii fi scapat din mana pe cei care fura din platformele Rosal

gunoaie reciclabile in carutaÎn fiecare zi, zeci de oameni săraci, de la periferia municipiului sau din localitățile învecinate, vin la platformele de depozitare a gunoaielor din Ploiești și fură materialele reciclabile, distrugând și bunurile care aparțin Rosal. Din păcate, fenomenul pare a fi scăpat din mână, iar o mare parte din vină revine Poliției Locale.

Desigur, există și o scuză întemeiată, respectiv că numărul de polițiști locali nu permite ca orașul să fie acoperit în mod eficient.

Pe de altă parte, vandalizarea depozitelor de gunoaie reprezintă un pericol inclusiv pentru sănătatea celor care fură, dar și a cetățenilor care locuiesc în zonă.

În plus, Rosal Ploiești înregistrează pierderi materiale.

Cei care caută prin gunoaie cunosc orarul în care vin mașinile de salubritate (posibil să primească informații) și ajung cu o oră înaintea acestora.

De aceea vedem cărucioare sau căruțe umplute cu materiale reciclabile, care se plimbă prin Ploiești la orice oră.

Așteptăm o mai mare implicare a administrației locale în controlul acestui fenomen neplăcut.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: Sute de kilograme de materiale reciclabile, furate din depozitele Rosal, gasite de Politia Locala Ploiesti - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *