PNL: Inflatie de candidaturi depuse pentru alegerile europarlamentare

0 72

PNL: Inflatie de candidaturi depuse pentru alegerile europarlamentare. Nu mai puțin de 49 de liberali vor să ajungă în Parlamentul European, unde sunt venituri de până la 7000 de euro/ lună.

„S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor. S-au înscris 49 de candidaţi în cursa pentru a obţine loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidaţii care sunt cunoscuţi de mai demult, respectiv Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, şi-a depus candidatura Mircea Hava şi mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European şi sunt convins că va reprezenta România cu cinste la nivelul PE. De asemenea, și-au depus candidatura şi Siegfried Mureşan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiţă Falcă, o mulțime de alți candidați, Marian-Jean Marinescu, Cristian Buşoi. Avem nişte criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica„, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă s-a înscris pe lista alegerilor europarlamentare, Orban a precizat că încă nu a luat o decizie în acest sens.

Ziarul de PLoiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.