Ploiesti: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Prahova va functiona intr-un mall

Omnia mallSecţia de Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalul Prahova va funcţiona, din luna noiembrie, într-un mall din centrul Ploieştiului. Noua locație a fost închiriată deoarece sediul actual este într-un imobil cu grad I de risc seismic.

Tribunalul Prahova a demarat o procedură de închirirere a unui asemenea spaţiu, încă din luna aprilie a acestui an, procedură în urma căreia s-a declarat o ofertă câştigătoare. Practic, această secţie urmează să funcţioneze în incinta unui centru comercial din Ploieşti, la etajul al treilea. În cadrul secţiei funcţionează 40 de persoane, judecători şi personal auxiliar”, a declarat judecător Alina Anton, purtătorul de cuvânt al instituției.

Potrivit conducerii instanței, Tribunalul Prahova a primit trei oferte în urma licitației, una fiind respinsă întrucât nu a îndeplinit condiţiile din caietul de sarcini.

A fost declarată câştigătoare firma care a avut preţul cel mai mic. Mai exact, a câștigat oferta companiei Winmarkt – în clădirea Omnia.

Spaţiul închiriat are 985 de metri pătraţi, pentru care se vor plăti 5,8 euro/mp plus TVA, în fiecare lună.

Frumos este că reprezentanții acesti companii au precizat și pe unde vor intra părțile implicate în proces: “Vor exista 2 săli de judecată, 11 birouri şi 3 arhive, pe o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi. Accesul publicului în Tribunalul Prahova se va face prin interiorul centrului comercial, pe scările rulante, în timpul programului de lucru cu publicul.”

spalatorie mica

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *