Ploiesti: Primarul si viceprimarul au verificat strazile unde vor incepe lucrari de refacere/ reabilitare

primar viceprimar Ploiesti verificare strazi 2Primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea au fost pe teren, duminică, pentru a verifica starea unor străzi din municipiul Ploiești. 

Conform unui comunicat, în zona respectivă urmează a se efectua lucrări de reparații curente.

primar viceprimar Ploiesti verificare strazi 1„Primarul Adrian Dobre si viceprimarul Cristian Ganea, alături de reprezentanții direcției tehnice și de cei ai societății care administrează rețeaua de străzi, au fost în control pe străzile Domnișori, Frăsinet, Mărășești, Eroilor, Plăieșilor și Căliman pentru a stabili prioritățile de reparații în această zonă. De asemenea, cu acest prilej a fost verificată activitatea de curățenie din oraș – măturat și ridicat gunoiul. Totodată, conducerea primăriei atrage atenția deținătorilor de rețele si societăților care intervin cu lucrări pe străzile din municipiul Ploiești să respecte prevederile HCL 337/2008 în caz contrar vor fi sancționați conform prevederilor acesteia. Astfel de acțiuni vor avea loc și în celelalte cartiere din Ploiești”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Ploiești.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Dan

    Strada Crivat, o strada foarte circulata din centrul orasului va ramane in continuare la fel, fara trotuare si cu multe gropi in asfalt. Nu este pe lista strazilor care urmeaza a fi reabilitate. Asta este administratia locala!

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *