Ploiesti: Politista locala, acrosata in mod intentionat cu masina de un individ care a fugit

politia locala ploiesti 1Joi, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, un echipaj al Serviciului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Ploiești, a depistat pe strada Jurnalist Gabi Dobre, un autovehicul marca Volkswagen Eos, înmatriculat în județul Dâmbovița, parcat neregulamentar.

Șoferul a refuzat să prezinte documentele, iar în momentul în care polițistul local, Mariana Buzia, a încercat să fotografieze numărul de înmatriculare al mașinii, acesta a demarat cu viteză, acroșând-o cu partea dreaptă a autovehiculului.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, domiciliat în Moreni, județul Dâmbovița, a fugit de la fața locului, fiind prins de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 la intersecția străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino cu Șoseaua Vestului.

Bărbatul a fost preluat pentru cercetări de reprezentanții Poliției Municipale.

Polițista,  în vârstă de 50 ani,  a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, dar nu a fost nevoie să rămână internată, deoarece nu este rănită grav. 

 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *