Ploiesti: Perchezitii la persoane acuzate de talharie

razie-PrahovaLa data de 17 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 7 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de tâlhărie.

Din cercetări au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi implicați în săvârșirea a 3 infracțiuni de tâlhărie. Faptele au avut loc în mediul stradal, în perioada noiembrie – decembrie 2017, victimele fiind deposedate, prin violență, de telefoane mobile sau genți.

Prejudiciul este estimat, la acest moment, la valoarea de 5.000 de lei. În urma activităților de azi, o parte din acesta a fost recuprat, polițiștii ridicând de la locuințele vizate mai multe telefoane mobile și alte bunuri ce par să fi provenit din activitatea infracțională.

7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile au beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

La percheziții au participat și jandarmi.

 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *