Ploiesti: De unde iei actele necesare depunerii cererii de ajutor de incalzire

0 190

Ploiesti: De unde iei actele necesare depunerii cererii de ajutor de incalzire. Administrația locală a prezentat locațiile unde oamenii se pot adresa.

Activitatea de distribuire a formularelor de cerere și declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2019 – 2020, se desfășoară astfel:

  1. La actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe și Incluziune Socială din Str. Văleni nr. 32 (în spatele sediului SGU Ploiești);
  2. La Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul în Ploiești, str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter;
  3. La Centrele de informare pentru cetățeni și recreere pentru pensionari din:
  • Str. Mihai Bravu nr.214, bl. 24B, parter;
  • Str. Înfrățirii nr.5A, bl.67 bis;
  • Str. Măgurii nr.2;
  • Cartier 9 Mai – fosta Stație Hidrofor
  • Str. Cătinei nr.17A.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor, se va face începând cu data de 01.10.2019, la actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe și Incluziune Socială din  Str. Văleni nr. 32 (în spatele sediului SGU Ploiești),, astfel:

                        Marți 8³° – 16³º

                        Miercuri 8³° – 16³º

                        Joi 8³º – 18³°

                        Vineri 8³º – 14º°

Informații suplimentare privind condițiile de acordare a acestui sprijin financiar se pot obține accesând  pagina de internet a  Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești ( www.asscploiesti.ro ) sau la numărul de telefon 0749160761.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.