Ploiesti: Ce i-a spus un consilier local PSD primarului Adrian Dobre

0 621

Ploiesti: Ce i-a spus un consilier local PSD primarului Adrian Dobre, pe cel mai important proiect propus de edil, respectiv noul Spital Municipal.

După ce Adrian Dobre i-a învinovățit pe consilierii PSD și AlDE, din nou, că îi blochează inițiativa de preluare a terenului de la MApN, din zona Torcători – Mărășești, teren unde ar vrea să se construiască viitoarea unitate medicală, Ștefan Dănescu – membru al CL Ploiești – i-a dat o replică acidă și l-a anunțat că viceprimarii vor prelua proiectul.

„Domnule primar, văd că de o oră ne tot certați, ne învățați ce să facem. Nu ar fi o problemă, dacă am avea ce să învățăm. Chestia este că mai și mințiți, referitor la faptul că în Comisia 2 (pentru valorificarea patrimoniului, servicii către populaţie, comerţ, turism, agricultură şi promovare operaţiuni comerciale – n.r.) vi s–a blocat inițiativa. Aveți aviz favorabil dat de vreo 2 săptămâni, condiționat este adevărat, dar favorabil. În tot acest timp nu ați făcut nimic pentru a debloca problema. Nici nu ați completat documentația, nici nu ați venit să ne spuneți că nu se poate completa. Am auzit acum. Tocmai din acest motiv domnii viceprimari inițiază un proiect de hotărâre prin care să negocieze cu MApN niște termeni mai favorabili pentru municipiu, pentru a face acest spital. Nu contează că îl facem noi (PSD – n.r.) sau dumneavoastră, pentru că de fapt nu îl facem noi personal. Ideea este să se facă mai repede. Din punctul meu de vedere, dvs nu sunteți în stare”, a spus Ștefan Dănescu.

În replică, edilul-șef i-a răspuns acestuia: „Domnule consilier, ca să învățați ceva ar trebui să înțelegeți. Asta este prima condiție când vă duceți la școală.”

Cu această ocazie, în Consiliul Local s-a votat Hotãrârea nr. 57/ 2019, prin care cei doi viceprimari au fost împuterniciți „pentru efectuarea demersurilor necesare în vederea edificării Spitalului Municipal de Urgenţă și a altor obiective de interes public”.

Practic, Adrian Dobre a fost lăsat fără prerogative în privința negocierilor care să ducă la apariția viitorului Spital Municipal, ceea ce seamănă cu o deturnare a proiectului său de către majoritatea PSD și ALDE.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.