Ploiesti: Beculetele festive de iarna vor costa cat 2 luni de iluminat public

1 113

Ploiesti: Beculetele festive de iarna vor costa cat 2 luni de iluminat public. Administrația locală a cerut firmei Luxten să fie feerie, dar pe datorie…

Spre deosebire de anii anteriori, iluminatul ornamental va începe de la 1 Decembrie, pentru că atunci România sărbătorește 100 ani de la Marea Unire.

Bugetul alocat – de 1,3 milioane de lei – nu ajunge, deoarece vreo 720.000 de lei au fost direcționați către factura de anul trecut.

Așa că Primăria Ploiești a cerut firmei Luxten să lucreze pe datorie, urmând ca toți banii să fie achitați în 2019.

Interesant este că din suma direcționată pentru beculețele, ghirlandele și figurinele de iarnă, municipiul ar putea achita facturile de iluminat public pe aproximativ 2 luni.

Primarul Adrian Dobre a confirmat pentru Ziarul de Ploiești că Luxten primește circa 7 milioane de lei/ an, așadar factura pentru o singură lună este în jur de 585.000 lei.

Edilul susține, însă, că începând de la 1 decembrie ploieștenii vor fi plăcut surprinși de ce vor vedea, pentru că va fi ceva deosebit.

CITEȘTE ȘI: Daca va primi aceeasi suma din incasarile publice, Ploiestiul intra in faliment!

Ziarul de Ploiești

1 Comentariu
  1. Cart.Ploiesti Vest{Mitica Apostol} says

    Numai in centrul orasului ,ca prostii care platesc taxe si impozite de la periferii poate sa stea si pa intuneric ,ca de fiecare data !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.