Ploiestenii se vor bucura de prima sala de dans cu aer purificat

0 86

Ploiestenii se vor bucura de prima sala de dans cu aer purificat. Inițiativa îi aparține lui Ionuț Urzeală, care a vrut să scape de o problemă medicală care îl afecta.

Aflată în zona de vest a orașului, în Complexul Sportiv „Tel George” (lângă Kaufland Vest), sala de dans de 120 metri pătrați beneficiază de aer purificat salin, care se bazează pe nu mai puțin de două tone de sare ce îmbracă pereții încăperii, purificatoare de aer si dezumidificatoare.

Specialiștii spun că expunerea la aerul din salină poate îmbunătăți condiția persoanelor care suferă de afecțiuni respiratorii sau de boli de piele, dar și a persoanelor care se confruntă cu insomnia, inhalarea aerosolilor salini având un rol benefic organismului.

Povestea cu aerul salin e pornită din dragostea noastră față de orașul Ploiești și față de locuitorii acestuia. Încercăm să oferim condiții cât mai prielnice pentru a îmbunătăți condiția fizică și sănătatea participanților la cursurile noastre. Astfel am făcut o sală în care avem două tone de sare purificatoare și dezumidificatoare, pentru ca toți cei care vor participa la cursurile de dans să își poată genera o stare de sănătate solidă, în timp ce își îmbogățesc cunoștințele de dans”, a spus Ionuț Urzeală, managerul Ploiești Sports.

Ploiești Dancers, echipa coregrafilor campioni în 2018 la Campionatul Național de Majorete, se ambiționează să aducă și mai multe performanțe orașului Ploiești în această locație, diversificându-și activitatea, în același timp, și pe ramurile de dans modern, tradițional, hip-hop (street dance) și salsa, precum și clase de aerobim (zumba).

Cursurile sunt dedicate copiilor, dar și adulții sunt bineveniți.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.