Ploiestenii rasufla usurati. De astazi, Dalkia inchide furnizarea agentului termic

Ca urmare a temperaturilor inregistrate in ultimele trei nopti in intervalul orar 18.00 – 06.00 si a celor anuntate pentru urmatoarele zile de meteorologi, operatorul de termoficare al Ploiestiului anunta ca sezonul de incalzire 2014 – 2015 se incheie, in mod oficial, astazi – 27 aprilie.

Potrivit unui comunicat de presa, se precizeaza ca echipele Dalkia au luat toate masurile tehnice necesare trecerii la schema de vara.

In urmatoarea perioada, se va definitiva programul de lucrari de vara ce va fi derulat in intervalul mai – octombrie 2015, care va cuprinde lucrarile necesare echipamentelor de productie, transport si distributie in vederea cresterii randamentului global si a eficientei energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploiesti.

Va reamintim ca, in aceasta iarna, ploiestenii au platit cele mai mari facturi la intretinere si ca Dalkia a solicitat o noua majorare, neaprobata inca…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *