Ploiesteanul Emil Calota a pierdut functia de vicepresedinte ANRE, in urma unei tranzactii politice

emil-calota-0Noua conducere a ANRE a fost votată, astăzi, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, într-o şedinţă marcată de schimburi dure de replici între reprezentanţii opoziţiei şi preşedintele de şedinţă, Călin Popescu Tăriceanu.

Noua conducere a ANRE a fost validată de plenul Parlamentului cu 220 de voturi „pentru” şi 79 voturi „împotrivă”. Votul a fost secret, cu buletine.

În funcţia de preşedinte al ANRE a fost numit deputatul PSD Dumitru Chiriţă, pentru un mandat de cinci ani.

În funcţia de vicepreşedinte al ANRE a fost numit Zoltan Nagy-Bege, în timp ce pentru cele două funcţii de membru în comitetul de reglementare al autorităţii au fost numiţi Gheorghe Gabriel Gheorghe (din partea ALDE, în prezent secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat) şi Corina Sulger (PSD Olt), care în prezent lucrează la CEZ Vânzare.

Ploieșteanul Emil Calotă, care era vicepreședinte ANRE, a pierdut pentru că postul său trebuia să ajungă la UDMR. Dar cum numirea sa a avut și ea o componentă politică, probabil a înțeles situația. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *