Peste doi candidati pe un loc la Scoala de subofiteri de pompieri Boldesti

0 116

Peste doi candidati pe un loc la Scoala de subofiteri de pompieri Boldesti. Examinările vor începe cu vizita medicală și testele fizice.

În sesiunea ianuarie  2019 a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cifra de şcolarizare este : la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă  275 locuri (2 locuri pentru romi) I.G.S.U.  şi  25  locuri în specialitatea maistru militar auto din care 10  locuri I.G.S.U., 7 locuri D.G.L., 3 locuri D.G.C.P.I., 5 locuri  S.I.E.

Pentru sesiunea din ianuarie s-au înscris un număr de 768 de candidaţi pe un număr de 300 locuri.

Candidaţii trebuie să treacă mai întâi prin două probe eliminatorii: vizita medicală şi verificarea aptitudilor fizice.

Tinerii care au fost declaraţi „APT” din punct de vedere medical, „PROMOVAT” la proba de evaluare a aptitudinilor fizice vor susţine în data de 20.01.a.c. proba de verificare a cunoştinţelor la disciplina matematică.

Vor fi consideraţi admişi candidaţii care obţin punctajul minim, echivalentul notei 5 şi se clasează în limita numărului de locuri scoase la concurs.

Misiunea şcolii constă în formarea iniţială în calificările „maistru militar auto” şi „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi formarea continuă a personalului din M.A.I. şi I.G.S.U.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este singura şcoală de formare iniţială din subordinea IGSU, unică la nivel naţional din perspectiva calificărilor asigurate: „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi „maistru militar auto”.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.