Perchezitii la suspecti de proxenetism, in Prahova, Bucuresti si alte 2 judete

1 499

Perchezitii la suspecti de proxenetism, in Prahova, Bucuresti si alte 2 judete. Polițiștii au decins la o rețea organizată, care trimitea tinere în Marea Britanie.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova au efectuat 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism.

Descinderile au avut loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu.

Polițiștii au descins în două locații în Ploiesti și în alte două în Poiana Câmpina. Alte 3 percheziții au avut loc îin București (Sector 5), una în Brașov și două în Valea Dragului (Giurgiu).

Începând cu luna iulie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie.

De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituției, prin închirierea de imobile în acest scop.

9 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea s-a desfășurat cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Perchezițiile au fostt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu.

De asemenea, la activități au participat și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești.

Ziarul de Ploiești

1 Comentariu
  1. […] CITEȘTE ȘI: Perchezitii la suspecti de proxenetism, in Prahova, Bucuresti si alte 2 judete […]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.