Perchezitii in Prahova si alte judete, la reprezentantii unei societati acuzati de evaziune fiscala

perchezitiiPolițiștii prahoveni au efectuat, marți dimineață, nouă percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală, descinderile având loc în municipiul București și în județele Prahova și Ilfov.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2010 — 2015, reprezentanții unei societăți ar fi declarat achiziții de bunuri și servicii fără ca presupușii parteneri să declare livrări aferente către societatea respectivă.

Valoarea totală a achizițiilor provenind de la societăți cu comportament fiscal inadecvat înregistrate în evidența contabilă proprie de către firmă este în valoare de 1.979.170 lei, constând din 1.686.768 lei baza impozabilă și 292.402 lei TVA.

În urma descinderilor, nouă mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Perchezițiile au loc sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova și au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor.

 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

2 Comentarii

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *