Perchezitii in localitati din Prahova, la persoane care fac contrabanda cu tigari

mascati-tigari-2Polițiști din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat, joi dimineața, nouă percheziții într-o cauză în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Potrivit unui comunicat IGPR, descinderile au avut loc la sediul unei societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

Polițiștii au percheziționat cinci locații în municipiul Ploiești, trei — în comuna Bărcănești și una — în orașul Breaza.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna februarie a acestui an, cei în cauză ar fi comercializat, pe raza județului Prahova, țigări provenite din activități de contrabandă, introduse ilegal în țară din Republica Moldova, precizează sursa citată.

Nouă persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziții au participat și jandarmi.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *